Aquavittmiddag Ørland Kysthotell

Vi smaker norsk fatmodnet aquavit
I samarbeid med Ørland Kysthotell tar vi deg med inn i Akevittens historie med egen akevittsmiddag servert i salongen på Ørland Kysthotell

Med en marsjfart på ca. 38-40 knopp, bruker vi ca. 45 minutter fra Trondheim til Brekstad. Her blir vi mottatt på brygga, og får et glass med noe godt i fra våre venner på Ørland Kysthotell. Vi vil så fordype oss innen akevittens historie, og får nyte akevitt i flere varianter… å jo, det er noen begrensninger om en ønsker å være med RIB-en hjem 🙂

Smakingen kan følges av en spesialkomponert 3-retters meny med akevitt som et sentralt og bærende element gjennom hele menyen.

Lett og smakfull skalldyrsuppe
Med fløte og en skvett Lysholm Linie

Høyrygg av Urfé fra Snåsa med aquavitkrydder
Mandelpotetpuré tilsmakt karve og kremsaus
med grov sennep

Sjokoladeganache
Tilsmakt Gilde Maquavit Aquavitgelé fra
Romstad Gård

Frister dette? Be om pristilbud

Pris på forespørsel

Share this Post

petterAquavittmiddag Ørland Kysthotell